ČLANOVI KLAPE KAMPANEL

POČASNI ČLAN Slaven Bolanča - Bariton - mandolina

FIZIČKA POZICIJA:
peti sa lijeva (nama s desna)

TAKTIČKA POZICIJA:
vezni

FUNKCIJE:
instrumentalni voditelj, aranžmani, rad u studiju, web urednik, predsjednik odbora za psihičke napadaje, ravnatelj komisije za noćarenje, te voditelj interne terapijske grupe za samokontrolu "Bijesni klapar". Savjetnik za pitanje barjaka.

VOKAL:
bariton

DODATNE VOKALNE MOGUĆNOSTI:
uz stimulanse 1. tenor (publika uzima sedative). Misli da može basa, ali ne može. 2. tenor nikako, pa ni ne prakticira

PRIMARNI INSTRUMENT:
mandolina

SEKUNDARNI INSTRUMENTI:
ostalo

SOLIRANJE:
ima strogu zabranu na sve vrste vokalnih soliranja. To je tabu tema. No povremeno dođe do ispada, a nastala šteta i traume se potom saniraju sa istom tvari koja je i uzrok incidentu: alkohol. Kasnije se o tom rijetko razgovara, osim ukoliko postoje fizički dokazi incidenta (npr. digitalni zapis na mobitelu), koji se u tišini pokazuju osobama od povjerenja (užoj obitelji, kumu i najbližem prijatelju)

POVIJEST TRANSFERA:
Kumpari » Kampanel

OMILJENA PJESMA IZ REPERTOARA KLAPE KAMPANEL:
Jesen stiže dunjo moja

OMILJENA PJESMA:
Clandestino (Manu Chao)

VISINA:
podbacio, no dojam je još gori jer je pozicioniran prokraj Mate, i pri tome pogrbljen zbog potrebe stalnog buljenja u vrat mandoline ili u ništavilo, što je sve skupa rezultiralo potpuno pogrešnim utiskom autora spota Anđele moj (Siniša Ercegovac) koji ga je prikazao daleko manjim nego što je, točnije najmanjim u klapi (što on nije), te očekivano izazvalo lavinu protesta od strane njega i njegove mame.

TEŽINA:
malko prekoračio

FIZIČKA SPREMNOST:
dobra, s obzirom na jadne tjelesne karakteristike, pogrbljenost, nepravilno sjedenje, poremećenost ciklusa sna, te učestalim obaranjima rekorda u sjedenju za kompjuterom. Izrazito dobro igra košarku 2 minute i 14 sekundi.

UROĐENE FIZIČKE DEFORMACIJE:
Nos, šupljina u ramenu, oteknuta gubica

SUPERVJEŠTINE:
Nepokvarljivost zubi, samoizlječenje, samootriježnjenje